Om oss

Jag heter Sofie Magnusson är utbildad undersköterska, elektronikmontör och ekonomiassistent. 

Driver idag även e-handeln Tassgott.

Jag har under året alltid älska hjälpa människor. Har fått se hur många som kämpar med hinna med pappersarbete, skicka ut fakturor och information utan att de påverkar familjelivet, service och tillgängligheten för sina kunder. Speciellt när det bara ramlar in helt plötsligt eller det kommer till något annat man behöver försöka hinna med.

Mitt driv är att kunna hjälpa där det behövs. När det behövs.


Självklart kommer sekretess att användas och avtal skrivas för båda parters säkerhet.

Vad gör vi?

Det mesta inom kontorsarbete. Hur mycket och hur länge det bestämmer du!

Du kanske har ett event i tanken men ej kunnat vara med eller hålla i detta för tiden till planering ej har funnits. Då kan vi hjälpa med att lösa de detaljer som skall beställas, planeras organiseras inför detta.

Eller kanske vill du ha ut en undersökning till dina kunder men, tiden att skicka, ta emot och hantera informationen inte riktigt finns. Då kan vi hjälpa även med detta.

Har du kanske svårt få tiden räcka till att lägga in information i systemet, dokumentation, kund eller bokföring? Ja även detta är uppdrag vi kan hjälpa dig med.

Har du kanske ett företag som kräver att du skickar ut brev, mejl, påminnelser, svara via chatt till dina kunder som du inte riktigt hinner med. Vi har lösningen.

Ibland kan man få ändrade familjeförhållanden, eller arbetsförhållanden. Kanske blir du ensam i företaget när den andra går i pension. Kanske kommer det in något i livet som kräver mer uppmärksamhet. Då kan vi hjälpa till att avlasta dig.

Om det så är bara för en vecka, en månad eller obestämt framåt.

Vi samarbetar med

Vi har ett samarbete med några andra företag för firmans skull. Både som företagare men även webbshopparna / tjänsterna i sig. Dessa är:  
  • Vår webbshop med hund och ägare tillbehör. På Tassgott finns det mesta du kan behöva.

  • Fodralkungen är ett företag som erbjuder dig tillbehör till hemelektronik till rätt pris. I webbshopen hittar du tillbehör till mobiltelefoner, surfplattor, laptops och minneskort.


  • Vackra glas i kristall och andra fina produkter med handgjord blästrad dekor finns på tembertdesign. All deras blästring sker förhand i deras workshop i Rönninge.


  • Produkter för tränning av hund och kurser/träningar för framgångsrikt hundägande finns på dogacess.

  • Ett litet bolag med stora visioner. På jibema finns det du behöver för hålla dina smycken rena och fina!

  • Behöver du ett munskydd för att skydda andra från smitta eller kanske för undvika andas in smitta. Då finns det här på nordencare, i olika storlekar och utformningar.

  • Holmerup har fokus helt på försäljning av produkter till musikstudio. Både den enkla hemstudion och större proffs-studion.

  • Om du söker kvalitetsklockor till vettiga priser är det urflott du ska besöka. De har snygga och smakfulla klockor med snygg design.

  • När du söker magiska leksaker och förtrollande spel, pussel, pyssel och böcker ska du besöka mrhumblebee.