Assistentstödets historia.

Bakgrund

Jag har genom åren jobbat inom många olika områden. Utbildad undersköterska på gymnasiet och jobbat som detta i ca 15år. Mestadels inom äldreomsorgen, men fick sluta på grund av ryggproblem och timvikariat. Jag har även läst till elekronikmontör, jobbade med detta några månader via bemanning. Genom åren har jag jobbat som palltillverkare, dagisfröken, affärsbiträde, lokalvårdare, skolkök, café och personlig assistent.  Detta har gett mig en otrolig inblick från många håll i olika branscher.Något som uppdagats är att många större företag & organisationer har vissa förutsättningar som man saknar som liten, vilket jag ville ändra.
2019 läste jag till ekonomiassistent pga mitt intresse för ekonomi som alltid funnits. 2020 startade jag upp Assistentstödet som enskild firma. Jag sprang på min första kund redan efter 2 veckor som har följt med sedan dess. 2024 gjordes jag om den enskilda firman till ett AB, som det är idag SOMAG AB.

Jag brinner för hjälpa andra och använda mina kunskaper till gott. Detta har gjort att jag stortrivts med min firma och nyttan den gjort för tidigare kunder. Ser fram emot hjälpa många fler genom åren!


/ Grundaren Sofie Magnusson